Distribuie acest articol
De ce sa daruiesti un Certificat CADOU? Ce avantaje are acest cadou special?

Certificat Cadou Zbor


De cate ori te-ai intrebat...

Care este Cel Mai Bun Cadou pe care poti sa il oferi?gift1.jpg

De cate ori te-ai aflat in ipostaza sa te intrebi ce cadou ar trebui sa cumperi pentru cineva?
Alegerea unui cadou pentru prieteni este mai usoara, pentru ca le stii obiceiurile, si preferintele.
Dar ce se intampla cu persoanele pe care le cunosti mai putin?

gift2.jpg

Nici o persoana nu doreste ca, ceea ce primeste drept cadou, sa se umple de praf pe un raft, sa fie dat altcuiva, mai departe, drept cadou sau, si mai rau, sa ajunga la cosul de gunoi.

gift3.jpg

Un certificat cadou ofera, persoanei dragi, posibilitatea sa isi aleaga singur un cadou, din domeniul preferat. Nu numai ca acest cadou ii arata ca iti pasa dar, de asemenea, ii si aminteste de tine.

gift4.jpg

Dasuieste prietenilor tai un certificat cadou din magazinul nostru, si poti fi sigur ca ai ales cadoul PERFECT! In plus, nu vei mai fi surprins fara un cadou la o zi importanta! Livrarea este imediata, direct pe emailul sarbatoritului!Ce este un Certificat Cadou?


Este un cupon, de o valoare cuprinsa intre 10 Lei si 1500 Lei, pe care tu il achizitionezi spre al darui unei persoane dragi.

Nu trebuie sa iti mai bati capul intrebandu-te ce cadou sa cumperi.

In momentul in care tu achizitionezi Certificatul Cadou, persoana draga va primi, intr-un email, acest cupon.

Persoana caruia i-ai facut acest cadou, va intra pe site-ul nostru si isi va alege cadoul dorit.

Nu este nici o problema daca, valoarea Certificatului Cadou, nu va acoperi valoarea produsului achizitionat! Persoana draga tie, va plati doar diferenta, si astfel va avea parte de cadoul dorit.


Asa-i ca acum este mai simplu sa daruiesti cadoul potrivit?


AVANTAJELE unui Certificat Cadou?


Certificat Cadou Zbor Completat

Un Certificat Cadou este personalizat. Nimic mai simplu! Introduci numele si un mesaj care sa ii mearga la suflet, alaturi de valoarea si adresa de email a destinatarului. Te semnezi si gata personalizarea!

Un cadou te costa cat vrei tu. Nu trebuie sa acoperi intreaga valoare a unui produs.

Certificatele Cadou se cumuleaza. Fiecare prieten, dintr-o gasca, poate sa daruiasca un Certificat Cadou Zbor, de orice valoare doreste sau are posibilitatea.

Livrare Imediata. Persoana draga sau sarbatoritul primeste certificatul cadou, imediat ce ai finalizat comanda.

Gata cu momentele stanjenitoare! Daca ajungi la un party, si aflii atunci ca este ziua cuiva, No Problem! Ii poti face un cadou Perfect in timp ce stati la masa sau sunteti pe ringul de dans!

Nu conteaza locatia sau distanta! Chiar daca se intampla sa nu reusesti sa ajungi personal la eveniment, Cadoul Perfect va ajunge cu siguranta! Tot reusesti sa ii faci ziua minunata cu un Certificat Cadou!Daruieste acum un certificat cadou!


Intrebari frecvente


Suntem o gasca de prieteni putem sa daruim mai multe Certificate Cadou unui prieten comun?

Raspuns: Bineinteles ca da! In momentul in care sarbatoritul va dori sa utilizeze Certificatele Cadou primite, va introduce toate codurile primite, cu fiecare certificat. In acest fel, valoarea produsului achizitionat va fi resusa cu valoarea fiecarui certificat introdus.

Am primit un Certificat Cadou Zbor! Ce pot sa fac cu el?

Raspuns: Poti alege orice produs sau serviciu de pe site-ul nostru. Il adaugi in cosul de cumparaturi si aplici Certificatul Cadou. Valoarea certificatului va fi scazuta din valoarea totala a produsului sau serviciului.

Este suficient sa pun produsul in cosul de cumparaturi?

Raspuns: Nu, nu este suficient sa alegi un produs si sa il pui in cosul de cumparaturi. Va trebui sa introduci codul unic, existent pe fiecare Certificat Cadou, in rubrica speciala din cosul de cumparaturi. Vei parcurge pasii pentru procesarea / finalizarea comenzii. In cazul in care suma totala a Certificatelor Cadou nu acopera valoarea produsului, ai posibilitatea sa achiti online, doar diferenta.

Unde introduc codul Certificatului Cadou?

Raspuns: Vei introduce codul unic de pe fiecare certificat, in rubrica speciala din cosul de cumparaturi, iar valoarea produsului va fi recalculata, scazanduse automat valoarea certificatului/certificatelor. Recalcularea valorii se poate face si apasand butonul "Recalculeaza".

Care este valabilitatea unui Certificat Cadou?

Raspuns: Certificatul va putea fi utilizat in perioada de 1 an de la data primirii, exceptie facand promotiile speciale care vor avea o valabilitate mentionata punctual. Certificatul nu este rambursabil dar vestea buna este ca este transferabil. Orice persoana care detine codul unic de pe certificat va putea sa achizitioneze un produs la pret redus.


Certificat Cadou Zbor Completat

Distribuie acest articol  

Comentarii

Nicio postare găsită

Postare nouă