Distribuie acest articol
Cum Comand?

Cum cumpar ?

Cumpararea produselor din magazinul nostru se face comandand online.


Comanda online

Produsul sau Serviciul, pe care doresti sa il comanzi, poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea superioara a paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii si recomandari (prima pagina).

Serviciu – zboruri și cursuri de zbor, inclusiv documentele menționate în Comandă, care urmează a fi transmise de către Vânzător si care necesită prestare din partea Furnizorului de servicii, în maxim două saptămâni, în favoarea Cumpărătorului / Beneficiarului, ca urmare a Contractului încheiat.

Prosus - obiecte, inclusiv documentele menționate în Comandă, care urmează a fi transmise de către Furnizorul de prosuse, cu ridicare personală sau prin servicii de curierat, în favoarea Cumpărătorului / Beneficiarului, ca urmare a Contractului încheiat.

Dupa accesarea unei categorii de produse, poti utiliza filtrele aflate in partea stanga a paginii pentru a restrange cautarea in functie de Tipul de zbor, Zona de zbor etc

Pentru vizualizarea Produselor sau Serviciilor poti alege "VIZUALIZARE RAPIDA". Atentie insa, prin vizualizarea rapida, nu vei avea acces la rubricile "CARACTERISTICI" "DESCRIERE DETALIATA" si "Intreaba despre produs"

In momentul in care ai apasat "ADAUGA IN COS" produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi. Acesta poate fi accesat din coltul dreapta sus al paginii.

Atentie! Avand in vedere ca atât modalitatea de plată cat și cea de livrare diferă, Produsele și Serviciile nu pot fi procesate în aceeași comandă. Achizițiile de Produse și Servicii se se efectuează în comenzi separate.

Daca te afli in Cosul de cumparaturi, iar butonul "FINALIZEAZĂ ȘI PLATEȘTE COMANDA" nu este afisat, cel mai probabil ai adaugat in cosul de de cumparaturi Produse si Servicii mixate. Ce este de facut? Elimini din cosul de cumparaturi Produsul sau Servciul care a cauzat acest lucru. Vei putea sa il adaugi, ulterior intr-o comanda separata.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului de procesare / finalizare comanda si parcurgerea paginii de comanda.

In pagina de finalizare comanda va trebui sa completati urmatoarele:

- Datele tale: informatii necesare emiterii documentelor fiscale catre dumneavoastra.

- Selectezi optiunea de transport, daca sunt disponibile mai mult variante.

- Metoda de plata: alegi modalitatea in care vi plati comanda.

Comanda ta este incheiata cu succes cand va este afisat mesajul "Felicitari! Comanda ta a fost plasata cu succes. Detalii comandă" si primesti pe e-mail factura proforma corespunzatoare comenzii tale cu statusul "Deschisă".

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, poti sa te autentifici pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra, a descarca factura fiscala sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.


Cum platesc ?

Aveti la dispozitie mai multe metode de plata, in functie de achizitia ta:

Servicii

Plata prin virament bancar (ordin de plata). Plata se efectueaza dupa primirea comenzii pe adresa ta de emai. Livrarea detaliilor de zbor / curs de zbor se face dupa intrarea intregii sume in contul bancar S.C. Flight Booster S.R.L:

  • Banca: ING Bank – Sucursala Theodor Pallady
    Cont RO33INGB0000999904820441

In cazul in care se doreste prestarea serviciilor in urmatoarele 24-72 ore, Nu recomandam acesata metoda de plata. Durata de confirmare a efectuarii platii, de catre banca, poate sa depasasca aceasta perioada de 24-72 de ore.

Plata cu card bancar

- optiunea "Plata cu card bancar prin MobilPay" permite plata cu orice card de credit/debit al carui posesor esti. Daca ai ales ca metoda de plata "Plata cu card bancar prin MobilPay" vei fi directionat catre pagina de plata a procesatorului MobilPay si este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau bancar.

- optiunea "PayPal Express Checkout" - permite plata cu orice card de credit/debit al carui posesor esti. Daca ai ales ca metoda de plata "PayPal Express Checkout MobilPay" vei fi directionat catre pagina de plata a procesatorului PayPal si unde este necesar sa detii un cont PayPal cu informatiile despre cardul tau bancar deja introduse.

Statusuri de plata neefectuata, primite pe adresa ta de email:

- "Esuata" - Plata a esuat din diferite motive (ex: conexiune internet, etc)

- "Respinsa" - Plata a fost respinsa (ex: respinsa de banca ta, fonduri insuficiente, etc.)

Platile cu cardul, pentru servicii, indiferent de procesatorul de plati, se fac automat in contul Flight Booster SRL.

Confirmarea platii de catre procesatorul de plati, si implicit confirmarea statusului de comanda completa, se face, de obicei, in cateva minute.

Produse

Plata Ramburs / Plata la destinatar - produsele achizitionate vor fi platite catre Furnizorul de produse, ramburs - plata la destinatar, la primirea coletului, inclusiv transportul aferent, daca acesta este aplicat.

In functie de disponibilitatea Furnizorului de produse, este posibila si plata


Procesarea comenzii

Servicii

In momentul procesarii comenzii de catre FlightBooster.com, vei primi mesaje prin e-mail prin care veti fi instiintat de evolutia statusurilor comenzii tale:

- "Completă" - plata a fost receptionata si datele de contact Furnizor Servicii au fost transmise. In acest moment, factura fiscala aferenta comenzii tale este disponibila in contul tau.

- "Serviciu Programat" - data si ora prestarii serviciului a fost agreata si programata

- "Serviciu Reprogramat" - data si ora prestarii serviciului a fost agreata si reprogramata

- "Serviciu Anulat" - serviciul a fost anulat iar contravaloarea serviciului achizitionat a fost returnata catre cumparator

- "Serviciu Prestat" - Serviciul a fost prestat si confirmat.

Produse

In momentul procesarii comenzii de produse, de catre Furnizorul de produse, vei primi mesaje prin e-mail prin care veti fi instiintat de evolutia statusurilor comenzii tale:

- "Produs in curs de livrare" - produsul comandat este in curs de livrare

- "Produs livrat" - produsul a fost livrat la adresa din contul tau

- "Produs returnat" - produsul a fost returnat


Prestarea / Livrarea comenzii

Servicii

Serviciul achiziționat este Open Ticket

Detaliile despre locatie si date contact instructor sunt transmise online prin email imediat ce efectuarea platii este confirmata.

Data și ora la care vei beneficia de zborul achiziționat se vor agrea de comun acord cu Instructorul in termen de maxim 24 ore de la primirea datelor de contact ale acestuia.

Responsabil de prestarea Serviciilor este Furnizorul / Instructorul în calitate de prestator al Serviciului oferit. Acesta va menționa în Ofertă toate amănuntele legate de prestarea Serviciului, locație, condiții de anulare, urmând ca data și ora la care va avea loc prestarea să fie stabilită de comun acord cu Cumpărătorul. Întreaga responsabilitate pentru modul în care decurge prestarea Serviciului, dar și amanuntele legate de logistică, se vor stabili împreună cu Furnizorul / Instructorul.

Factura fiscala va fi disponibila dupa confirmarea platii de catrea banca / procesatorul de plati. Vizualizarea statusului comenzilor precum si vizualizarea si descarcarea facturilor se poate face accesand linkul: http://www.flightbooster.com/comenzi

Produse

Responsabil de livrarea Produselor este Furnizorul de produse. Acesta va menționa în Ofertă toate amănuntele legate produsul publicat. Întreaga responsabilitate pentru modul în care decurge livrarea Produsului, dar și amanuntele legate de logistică, cad în responsabilitatea Furnizorului de produse.

Factura fiscala va fi disponibila in colet, odata cu livrarea produsului. Furnizorul poate alege sa ataseze Factura fiscala online, ila comanda. Vizualizarea statusului comenzilor precum si vizualizarea si descarcarea facturilor (daca acestea au fost atasate de furnizorul de produse) se poate face accesand linkul: http://www.flightbooster.com/comenzi

Pentru TERMENI ȘI CONDIȚII FLIGHTBOOSTER.COM click AICI

Distribuie acest articol