Distribuie acest produs
Vezi pe hartă Du-mă acolo! ATENTIE: doar serviciile programate vor fi prestate!

Cursuri de zbor cu Parapanta la Brasov

Parapanta, Brașov, Sacele, Bunloc, Zbor fara motor, Licenta pilot Safe Para 4, Durata totală curs: 24 săptămâni, Număr mimim ore teorie: 50 ore, Număr minim ore lucru la sol: 20 ore, Număr minim ore de zbor: 15 ore, Ore alocate pe ziua de curs: 6 ore, Greutate minim admisa: 50 kg, Greutate maxim admisă: 100 kg, Anularea gratuită, inainte de prestarea serviciului, în termen de: 72 ore


Foarte important!


Daca nu esti inca hotarat pentru un curs de zbor complet, vei putea incerca un CURS de PILOT PENTRU O ZI - CURS DE ZBOR CU PARAPANTA LA BRASOV, vei cunoaste instructorul si vei afla primele taine ale zborului.

Ulterior, cand te-ai hotarat ca doresti cursul complet, valoarea Cursului de Pilot Pentru O Zi va fi scazuta din valoarea pretului total al cursului - CURSURI DE ZBOR CU PARAPANTA LA BRASOV. Oferta este disponibila pentru achizitiile online, din magazinul nostru.

3300  LEI
Te rugam sa selectezi luna in care doresti sa incepi cursul de zbor
Asociatia Club Sportiv SkyDreamers
14 Zile
IF001C
Profita de Reducerea de Grup / cantitate:
Cantitate 4+
Pret 3000  LEI
  • Pinterest
  • Distribuie acest produs  

Vino alaturi de o gasca minunata si invata sa fii propriul tau pilot!

Zborul cu parapanta, este cea mai la indemana modalitate de a trece de la vis la realitate iar cursul de zbor este tinut de un instructor autorizat, cu peste 20 de ani de experienta.

Un zbor cu parapanta inseamna cea mai simplă formă de zbor plus libertate, natura și adrenalină! Zborul cu parapanta este, in egala masura, cel mai apropiat tip de zbor de cel al pasarilor.

In plus, in scoala noastra de zbor, zborul inseamna mai mult decat un sport. Zborul inseamna siguranta, incredere, familie si o gasca minunata de prieteni!

Varsta nu este importanta, atat timp cat starea generala de sanatate este buna.

Conditia fizica nu trebuie sa fie perfecta de la inceputul cursului. Pe parcurs, ne dezvoltam, impreuna, toate aptitudinile necesare pentru a deveni un pilot desavarsit.

Experienta in zborul in tandem cu parapanta nu este necesara. Vei primi toate informatiile necesare pe parcursul cursului de zbor. Acesta consta in:

  • 50 de ore de teorie in care vom invata tehnici de pilotaj, meteorologie, legislatie si tehnici de prim ajutor, in asa fel incat sa fim pregatiti pentru examenul teoretic in vederea obtinerii licentei de zbor.
  • 30 de ore de lucru la sol, in care vom invata sa stapanim o parapanta si ne vom fixa cunostintele teoretice despre echipament.
  • 10 ore de zbor. Vom incepe cu deal mic si zboruri planate, scurte, cu desprinderi de 1-2 m fata de sol. Continuam cu deal mare, unde vom invata virajele, aterizarea la un punct fix si zborul sustinut la panta. Aici vei putea sa zbori singur chiar si cateva ore pe zbor, in functie de conditia meteo si cunostintele tale dobandite pana atunci. Urmeaza stagiul 3, in care incepem zborul alpin, de munte, cu decolari de la peste 500 m diferenta de nivel. La sfarsitul acestui stagiu vei sustine examenul de licenta, teoretic si practic.

Licenta de zbor, pe care o dobandesti dupa ce ai fost declarat admis in cadrul examinarii, este Licenta pilot Parapanta ParaPro 3. Aceasta licenta este internationala si atesta faptul ca ai devenit un pilot care poate sa decida de unul singur momentul decolarii precum si verificarea / starea echipamentului si iti da dreptul de a zbura legal atat in tara cat si in strainatate, bineinteles respectand legislatia aeriana in vigoare sin zona in care zbori.

Echipamentul de zbor, statia emisie receptie si casca de protectie le asiguram noi, insa este recomandat ca tu sa vii imbracat in haine comode care sa iti asigure protectia termica (bluza cu maneca lunga, geaca si pantaloni lungi). De asemenea, este necesar ca incaltarile sa iti asigure o buna protectie a gleznelor. Noi recomandam ghetele sau bocancii pentru ca asigura o mai buna fixare a gleznei.

Pentru a avea o idee despre cum este viata la clubul nostru, te rugam sa vizionezi un film cu activitatile dintr-un an de zbor. Zborul inseamna natura, prieteni si familie. Inseamna cantonamente atat in tara cat si in strainatate. Inseamna miscare si sanatate. Filmarile sunt facute in Romania, Monaco, Macedonia, impreuna cu elevii si prietenii nostii.Si cum siguranta zborului tau cu parapanta este pe primul loc, vom face tot posibilul sa te programam intr-o zi fara turbulente. Astfel, vom putea sa iti oferim o experienta de neuitat.

De asemenea, este util sa intelegi ca, in functie de evolutia conditiei meteo, din ziua in care este programata inceperea cursului de zbor, data de start poate suferi amanari sau reprogramari pentru o data, ulterioara, pe care o vom stabili de comun acord.


Informatii utile:

Localitate: Sacele

Locatiie decolare: Bunloc, Lempes, Osun, Moacsa, Zalan

Altitudini decolare: 2-600metri AGL (fata de nivelul solului)

Durata curs: 24 saptamani

Posibilitate de cazare in cadrul scolii de zbor pentru sesiunile de pregatire prelungite - preturi minimale neincluse in pretui ofertei.

Data inceperii cursului se stabileste de comun acord cu instructorul, ulterior achizitiei, si poate suferi mici modificari in functie de conditia meteo.


- acest tip de activitate nu este recomandat persoanelor care au rau de mișcare sau iniltime, persoanelor care au probleme cu inima, picioarele sau gleznele.
- echipamentul de zbor, casca de protecție, statie emisie receptie va fi asigurat de către instructorul de zbor, alaturi de care vei invata sa zbori.

Vezi toate detaliile acestei oferte de zbor in sectiunea CARACTERISTICI


Detalii furnizor

despre_v2.jpg?1497343544954


SkyDreamers este un club care a luat ființă, sub acest nume, la începutul anului 2015 din dorința de a reuni sub aceiasi „aripă” piloți cu experiență de zeci de ani, profesioniști ai acestui sport, dar și piloți aflați la început de drum, pentru a ne bucura împreună de performanțe, o comunitate unită și zboruri în siguranță. De mentionat este faptul ca experienta de zbor a pilotilor SkyDreamers este de peste 20 de ani.

  • Suntem uniți de pasiunea pentru zbor, plăcerea de a petrece timpul în aer liber și dorința de a excela în acest sport. Suntem o echipă unită, prieteni înainte de toate, și ne susținem atât în activitățile sportive, competiționale, dar și în viața de zi cu zi.
  • Instructorii noștri te pot ajuta să faci primii pași în parapantism, dar și să ajungi la performanțe pe care le credeai imposibile. Vor fi lângă tine, atât ei, cât și restul echipei, pe întreaga durată a școlii de zbor și vei primi atât informațiile teoretice, o bază practică solidă, cât și o gașcă unită și veselă cu care să poți ieși la zbor.
  • Ogranizăm periodic evenimente sportive, competiții, tabere de zbor și, anual, ne întâlnim la Festivalul SkyDreamers, locul în care experiența, anduranța și fair-play-ul se îmbină perfect cu veselia, prietenia și uniunea din clubul nostru, dar și din cluburile partenere.

Vezi toate ofertele acestui furnizorTERMENI DE UTILIZARE

Oferta este valabila doar prin achizitionarea online a acesteia! Si este necesar sa ai la tine numarul de confirmare de pe factura.

Oferta FlightBooster include:

CURS DE ZBOR CU PARAPANTA BRAȘOV

Greutatea max a pasagerului 100 kg.

Greutatea min a pasagerului 50 kg.

Durata cursului poate sa difere in functie de aptitudinile pe care le dobandeste fiecare.

Parcurgerea cursului de zbor nu garanteaza, implicit si dobandirea licentei de zbor. Aceasta este dobandita in urma examinarii teoretice si practice, si este sustinuta in cadru organizat de autoritatile in vigoare.

Pentru a ne asigura ca vom putea desfasura activitatea in ziua si la ora stabilita, in functie de prognoza meteo vom reconfirma prezenta cu maxim 2 zile inainte; in caz de vreme nefavorabila sau spatiu aerian restrictionat activitarea se reprogrameaza.

Poti comanda oricate cursuri de zbor doresti. Daca sunteti o gasca de 4 prieteni si achizitionati 4 cursuri beneficiati de un pret special.

De asemenea, daca achizitionezi un curs de zbor cu parapanta pentru a il face cadou unei persoane dragi, este necesar sa mentionezi numele beneficiarului in aceeasi sectiune comentarii din timpul procesului de achizitie.

Cursul de zbor va fi programat in cadrul stagiului de pregatire din luna selectata de tine.


CUM AJUNGI LA NOI:

Locul de intalnire pentru cursurile de zbor este: Str. Bunloc 185, Săcele (Telescaun Bunloc). Daca vii din Brașov se poate ajunge atat cu mașina, cu un taxi, de la gară, cat si cu transportul public.

Cu maşina: dinspre Bucuresti pe DN1, la intrarea în Braşov faci dreapta înainte de reprezentanţa Peugeot pe strada Bunloc, până la baza telescaunului Bunloc. Dinspre Braşov, mergi spre ieşirea spre Bucuresti, pe DN1 şi după reprezentanţa Peugeot virezi la stanga.

Cu trenul: până în Gara Braşov. apoi cu un taxi pana în Săcele, Telescaun Bunloc. Mai exista si un autobuz, 17 barat din Gara Brașov, pana la Dârste.

Oferta este valabila pentru stagiul de pregatire selectat, conform optiunilor selectate.

Anularea este gratuită, inainte de prestarea serviciului, în termen de 72 ore. Termenul luat in consideratie este inceputul lunii selectate.

Detalii ofertă curs de zbor nemotorizat

Aparat zbor nemotorizat :
Parapanta

Detalii locație curs

Zona de zbor (judet) :
Brașov
Localitate :
Sacele
Locație :
Bunloc

Detalii curs

Categorie Zbor :
Zbor fara motor
Tip certificare obținută :
Licenta pilot Safe Para 4
Durata totală curs :
24 săptămâni
Număr mimim ore teorie :
50 ore
Număr minim ore lucru la sol :
20 ore
Număr minim ore de zbor :
15 ore
Ore alocate pe ziua de curs :
6 ore

Facilități disponible pe perioada stagiului de pregătire

Transportul până la locul de zbor / decolare este:
NEINCLUS
Echipamentul de zbor este :
INCLUS
Statie emisie receptie este :
INCLUS
Echipamentul de navigație este :
NEINCLUS
Pentru zborul fara motor tractarea la mosor este :
NEINCLUS
Pentru zborul fara motor transportul la decolare este :
NEINCLUS

Echipamentul de protecție individuală

Casca de protectie este:
INCLUS
Combinezonul este :
NEINCLUS
Manușile sunt:
NEINCLUS

Greutate admisă cursant

Greutate minim admisa :
50 kg
Greutate maxim admisă :
100 kg

Condiții de anulare curs de zbor

Anularea gratuită, inainte de prestarea serviciului, în termen de :
72 ore
A inceput cu un " imi doresc", a urmat un "o sa incerc", am descoperit ca " pot" si se continua cu zile colorate si in aer dar si pe pamant cu prieteni dragi si minunati. Suntem cu totii Skydreamers !
Cine decide sa faca pasul spre implinirea visului omului, acela de a zbura cu pasarile, alaturi de SkyDreamers, trebuie sa stie ca va obtine mai mult de atat... Va intra in Familia SkyDreamers !
Va multumesc si sunt onorat sa fiu un SkyDreamers !!!
Scrie un comentariu