Distribuie acest articol
Metode de plata si Livrare

Metode de Plată și Livrare Produse / Prestare Servicii

Serviciile si Produsele sunt prestate / livrate de Partenerii (Furnizorii) noștri.

Găsești aici lista noastră de parteneri FlightBooster.com


Ce fac ei?

Iți pun la dispoziție, cu drag, tot ce ai nevoie pentru zbor.

După caz, poți achiziționa cursuri de zbor, zboruri de initiere în tandem sau produse, echipamente și accesorii pentru zbor.delivery_calc.jpg


Pentru servicii achizitionate

În cazul achiziționării de servicii, (ex: cursuri de zbor, zboruri tandem), plata se efectuează către Flight Booster SRL, prin metode securizate, iar după confirmarea plății, de catre bancă sau procesatorul de plăți, vei primi un mesaj cu toate informațiile, datele de contact ale furnizorului și un cod unic de confirmare, necesare pentru a beneficia de serviciul achiziționat.delivery_calc_w.jpgdelivery_ship.jpg


Pentru produse achizitionate

În cazul achiziționării de produse, plata se efectuează catre Partenerii noștri, prin metoda de plata aleasa de tine, iar acesta iți va livra produsul / produsele pe adresa din contul tău. Estimarea costurilor de livrare este specificată în fiecare ofertă, de catre fiecare furnizor în parte.

Metode de Plata

Plata in Rate cu Card Avantaj


cards.png?1500028090453


Sistemul de plata on-line este dezvoltat de catre Credit Europe Bank si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat.

Platile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa şi MasterCard Secure Cod).

3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet.

Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).


MasterCard_3.png?1500028268759MasterCard_SecureCode.png?1500028152227Verified_by_VISA.PNG?1500028346463VISA.PNG?1500028399446Pentru plata in rate cu Card Avantaj, vei selecta numarul de rate in care doresti sa platesti produsul sau serviciul.

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

-Numele posesorului de card

-Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)

-Data expirarii cardului

-Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul Dvs, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului Dvs.

Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank.

Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Afla mai multe despre CardAvandaj!

Alte Metode de Plata


payment_person.jpg
Produsele achiziționate vor putea fi achitate Ramburs (plata la livrare).
payment_ccard.jpg
Serviciile achiziționate, vor putea fi platite prin Plata cu card bancar - orice card de credit/debit al cărui posesor ești.

Dacă ai ales ca metodă de plată "Card bancar" vei fi direcționat către pagina de plată a procesatorului Mobilpay și este necesar să completezi un formular cu informațiile despre cardul tău bancar.

Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizați care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 3-D Secure asigură, în primul rând, că nici o informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment, pe serverele noastre sau pe serverele Mobilpay, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.

Daca tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran îți mulțumește pentru comanda pe site-ul nostru și îți va oferi informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le vei primi și prin e-mail.


payment_sbrf.jpg
Printează și plateste factura proforma, apoi transmite dovada platii pe adresa office@flightbooster.com.
Aceasta metoda de plata este disponibila pentru servicii achiziționate.

Poți efectua un transfer bancar în baza facturii proforme în format electronic pe care o vei primi pe e-mail în urma achiziționării serviciului. Adresa de e-mail pe care vom trimite factura proforma este cea folosită de tine la crearea contului pe Platforma noastră web.

Comanda ta va fi rezervată timp de 72 ore, în așteptarea efectuării plății.

Procesarea comenzii se va face doar după confirmarea creditării contului FlightBooster S.R.L. cu suma transferată de tine. După confirmarea încasării sumei de către banca noastră, vei putea beneficia de serviciile comandate.

Atenție: În cazul acestei metode de plată, confirmarea plății de către bancă depinde de programul bancar. Te rugăm să te asiguri că serviciul comandat nu este programat în următoarele 72 de ore. Pentru serviciile comandate de pe o zi pe alta, îți recomandăm utilizarea metodei de plată cu cardul bancar online.
payment_mobile.jpg
Metodele de plată online, menționate anterior pot fi efectuate și de pe telefoanele mobile. Platforma FlightBooster.com este foarte prietenoasă cu dispozitivele mobile!

Metode de livrare

Pentru servicii achizitionate

În cazul achiziționării de servicii, acestea vor fi prestate, de Furnizorii noștri, în locația specificată în cadrul fiecărei oferte.

Stim că zborul este un moment excepțional din viața fiecăruia, iar pentru că ne dorim ca toți cumpărătorii noștri să beneficieze de aceleași momente unice, fară excepție, vei avea la dispoziție un Cod unic de confirmare, pe care îl vei înmâna instructorului / furnizorului nostru, doar dupa ce serviciul a fost prestat, cod prin care vei certifica faptul că ai avut parte de cele mai bune servicii.

În cazul în care vremea este nefavorabilă, sau spatiul aerian restrictionat, iar disponibilitatea ta, pentru a reprograma zborul la o dată ulterioară, nu permite acest lucru, vei putea anula zborul utilizand codul primit pe email. Suma plătită pentru serviciul achiziționat îți va fi rambursată în integralitate.

În cazul cursurilor de zbor, acest cod de confirmare va înmânat instructorului / furnizorului în momentul în care înscrierea în școala de zbor a fost efectuată.

De asemenea, vei avea ocazia sa lasi un comentariu si o recenzie la adresa furnizorului si a serviciului de care ai beceficiat.


Pentru produse achizitionate

delivery_person.jpg
Un curier îți va livra produdul chiar la ușă.
delivery_own.jpg
De asemenea, in functie de disponibilitatea Furnizorului, vei putea sa ridici produsele direct de la sediul acestuia.


In ambele cazuri, beneficiezi de siguranța și calitatea oferită de Partenerii Flight Booster

Distribuie acest articol