Distribuie acest produs
Vezi pe hartă Du-mă acolo! ATENTIE: doar serviciile programate vor fi prestate!

Pilot Pentru O Zi - Curs de zbor cu Parapanta la Brasov

Parapanta, Brașov, Sacele, Bunloc, Zbor fara motor, Ore alocate pe ziua de curs: 6 ore, Greutate minim admisa: 50 kg, Greutate maxim admisă: 100 kg, Anularea gratuită, inainte de prestarea serviciului, în termen de: 72 oreAnularea gratuită, , în termen de 72 ore, inainte de prestarea serviciului.

Daca te hotarasti sa continui cu un curs de zbor complet, valoarea Cursului de Pilot Pentru O Zi va fi scazuta din valoarea pretului total al cursului - CURSURI DE ZBOR CU PARAPANTA LA BRASOV. Oferta este disponibila pentru achizitiile online, din magazinul nostru.

590  LEI
Te rugam sa selectezi luna in care doresti sa incepi cursul de zbor
​Te rugam sa specifici cand vrei sa zbori
Asociatia Club Sportiv SkyDreamers
14 Zile
IF006CPPOZ
Profita de Reducerea de Grup / cantitate:
Cantitate 4+
Pret 490  LEI
  • Pinterest
  • Distribuie acest produs  

Invata primii pasi in zborul cu parapanta!

Nu esti convins ca zborul cu parapanta este pentru tine? Vrei sa ne cunosti inainte sa achizitionezi un curs complet de zbor cu parapanta in vederea licentierii?

Acum se poate! Acum ai sansa de a fi pilot pentru o zi, timp in care vei afla primele taile ale zborului. Aceasta este ziua in care vei intelege ca, in aviatie, nimic nu este intamplator, iar siguranta ecte pusa pe primul loc.

Foarte important, de stiut, este faptul ca, daca te hotarasti sa continui cu un curs de zbor complet, valoarea Cursului de Pilot Pentru O Zi va fi scazuta din valoarea pretului total al cursului - CURSURI DE ZBOR CU PARAPANTA LA BRASOV. Oferta este disponibila pentru achizitiile online, din magazinul nostru.

Zborul cu parapanta, este cea mai la indemana modalitate de a trece de la vis la realitate iar pe parcursul acestei zile vei avea alaturi un instructor autorizat, cu peste 20 de ani de experienta.

Un zbor cu parapanta inseamna cea mai simplă formă de zbor plus libertate, natura și adrenalină! Zborul cu parapanta este, in egala masura, cel mai apropiat tip de zbor de cel al pasarilor.

In plus, in scoala noastra de zbor, zborul inseamna mai mult decat un sport. Zborul inseamna siguranta, incredere, familie si o gasca minunata de prieteni!

Varsta nu este importanta, atat timp cat starea generala de sanatate este buna.

Conditia fizica nu trebuie sa fie perfecta de la inceputul cursului. Pe parcurs, ne dezvoltam, impreuna, toate aptitudinile necesare pentru a deveni un pilot desavarsit.

Experienta in zborul in tandem cu parapanta nu este necesara. Vei primi toate informatiile necesare pe parcursul cursului de zbor de o zi. Acesta consta in:

  • teorie in care vom intelege primele notiuni zbor si aeronave.
  • un zbor in tandem, alaturi de un instructor autorizat, pentru a intra in spiritul zborului. In functie de conditia meteo, vei putea prelua comenzile de zbor pentru o scurta perioada.
  • lucru la sol, in care vom invata ce inseamna o parapanta si cum sa o stapanim.
  • iar daca abilitatile tale sunt bune, vei putea chiar sa faci un zbor planat de pe un deal mic, un zbor scurt cu desprindere fata de sol.

La sfarsitul acestei zile, vei pleca acasa cu amintiri minunate, cu dorinta de a deveni Pilot cu Norma Intreaga si bineintele cu o Diploma de Pilot pentru o zi.

Echipamentul de zbor, statia emisie receptie si casca de protectie le asiguram noi, insa este recomandat ca tu sa vii imbracat in haine comode care sa iti asigure protectia termica (bluza cu maneca lunga, geaca si pantaloni lungi). De asemenea, este necesar ca incaltarile sa iti asigure o buna protectie a gleznelor. Noi recomandam ghetele sau bocancii pentru ca asigura o mai buna fixare a gleznei.

Pentru a avea o idee despre cum este viata la clubul nostru, te rugam sa vizionezi un film cu activitatile dintr-un an de zbor. Zborul inseamna natura, prieteni si familie. Inseamna cantonamente atat in tara cat si in strainatate. Inseamna miscare si sanatate. Filmarile sunt facute in Romania, Monaco, Macedonia, impreuna cu elevii si prietenii nostii.Si cum siguranta zborului tau cu parapanta este pe primul loc, vom face tot posibilul sa te programam intr-o zi fara turbulente. Astfel, vom putea sa iti oferim o experienta de neuitat.

De asemenea, este util sa intelegi ca, in functie de evolutia conditiei meteo, din ziua in care este programata inceperea cursului de zbor, data de start poate suferi amanari sau reprogramari pentru o data, ulterioara, pe care o vom stabili de comun acord.


Informatii utile:

Localitate: Sacele

Locatiie desfasurare curs: Sacele, Bunloc, Lempes, Ozun, Moacsa, Zalan in functie de directia vantului

Altitudini decolare: 2-600metri AGL (fata de nivelul solului)

Durata curs: 6-8 ore

Data inceperii cursului se stabileste de comun acord cu instructorul, ulterior achizitiei, si poate suferi mici modificari in functie de conditia meteo. Pot fi create grupe de lucru de 5-6 persoane.

Foarte important, de stiut, este faptul ca, daca te hotarasti sa continui cu un curs de zbor complet, valoarea Cursului de Pilot Pentru O Zi va fi scazuta din valoarea pretului total al cursului - CURSURI DE ZBOR CU PARAPANTA LA BRASOV. Oferta este disponibila pentru achizitiile online, din magazinul nostru.

- acest tip de activitate nu este recomandat persoanelor care au rau de mișcare sau iniltime, persoanelor care au probleme cu inima, picioarele sau gleznele.
- echipamentul de zbor, casca de protecție, statie emisie receptie va fi asigurat de către instructorul de zbor, alaturi de care vei invata sa zbori.

Vezi toate detaliile acestei oferte de zbor in sectiunea CARACTERISTICI


Detalii furnizor

despre_v2.jpg?1497343544954


SkyDreamers este un club care a luat ființă, sub acest nume, la începutul anului 2015 din dorința de a reuni sub aceiasi „aripă” piloți cu experiență de zeci de ani, profesioniști ai acestui sport, dar și piloți aflați la început de drum, pentru a ne bucura împreună de performanțe, o comunitate unită și zboruri în siguranță. De mentionat este faptul ca experienta de zbor a pilotilor SkyDreamers este de peste 20 de ani.

  • Suntem uniți de pasiunea pentru zbor, plăcerea de a petrece timpul în aer liber și dorința de a excela în acest sport. Suntem o echipă unită, prieteni înainte de toate, și ne susținem atât în activitățile sportive, competiționale, dar și în viața de zi cu zi.
  • Instructorii noștri te pot ajuta să faci primii pași în parapantism, dar și să ajungi la performanțe pe care le credeai imposibile. Vor fi lângă tine, atât ei, cât și restul echipei, pe întreaga durată a școlii de zbor și vei primi atât informațiile teoretice, o bază practică solidă, cât și o gașcă unită și veselă cu care să poți ieși la zbor.
  • Ogranizăm periodic evenimente sportive, competiții, tabere de zbor și, anual, ne întâlnim la Festivalul SkyDreamers, locul în care experiența, anduranța și fair-play-ul se îmbină perfect cu veselia, prietenia și uniunea din clubul nostru, dar și din cluburile partenere.

Vezi toate ofertele acestui furnizorTERMENI DE UTILIZARE

Oferta este valabila doar prin achizitionarea online a acesteia! Dupa efectuarea platii vei primi un email cu detaliile de contact ale instructorului cu care vei zbura. Cand vii la zbor, este necesar sa ai la tine numarul de confirmare de pe factura.

Oferta FlightBooster include:

CURS DE ZBOR CU PARAPANTA BRAȘOV - Pilot pentru o zi

Greutatea max a pasagerului 100 kg.

Greutatea min a pasagerului 50 kg.

Durata cursului poate sa difere in functie de aptitudinile pe care le dobandeste fiecare.

Parcurgerea cursului de zbor nu inseamna nicidecum, dobandirea unei licente de zbor, si nu garanteaza efectuarea in simpla comanda a unui zbor. Cum siguranta este pe primul loc, acest lucru este stabilit de instructor, in functie de abilitatile deprinse de fiecare pe parcursul zilei.

Pentru a ne asigura ca vom putea desfasura activitatea in ziua si la ora stabilita, in functie de prognoza meteo vom reconfirma prezenta cu maxim 2 zile inainte; in caz de vreme nefavorabila sau spatiu aerian restrictionat activitarea se reprogrameaza.

Poti comanda oricate cursuri de pilot pentru o zi doresti. Daca sunteti o gasca de 4 prieteni si achizitionati 4 cursuri, pentru aceeasi zi, beneficiati de un pret special.

De asemenea, daca achizitionezi un curs de zbor cu parapanta pentru a il face cadou unei persoane dragi, este necesar sa mentionezi numele beneficiarului in aceeasi sectiune comentarii din timpul procesului de achizitie.

Cursul de zbor va fi programat in cadrul stagiilor de pregatire din luna selectata de tine.


CUM AJUNGI LA NOI:

Locul de intalnire pentru cursurile de zbor este: Str. Bunloc 185, Săcele (Telescaun Bunloc). Daca vii din Brașov se poate ajunge atat cu mașina, cu un taxi, de la gară, cat si cu transportul public.

Cu maşina: dinspre Bucuresti pe DN1, la intrarea în Braşov faci dreapta înainte de reprezentanţa Peugeot pe strada Bunloc, până la baza telescaunului Bunloc. Dinspre Braşov, mergi spre ieşirea spre Bucuresti, pe DN1 şi după reprezentanţa Peugeot virezi la stanga.

Cu trenul: până în Gara Braşov. apoi cu un taxi pana în Săcele, Telescaun Bunloc. Mai exista si un autobuz, 17 barat din Gara Brașov, pana la Dârste.

Oferta este valabila pentru stagiul de pregatire selectat, conform optiunilor selectate.

Anularea este gratuită, inainte de prestarea serviciului, în termen de 72 ore. Termenul luat in consideratie este inceputul lunii selectate.

Detalii ofertă curs de zbor nemotorizat

Aparat zbor nemotorizat :
Parapanta

Detalii locație curs

Zona de zbor (judet) :
Brașov
Localitate :
Sacele
Locație :
Bunloc

Detalii curs

Categorie Zbor :
Zbor fara motor
Ore alocate pe ziua de curs :
6 ore

Facilități disponible pe perioada stagiului de pregătire

Transportul până la locul de zbor / decolare este:
NEINCLUS
Echipamentul de zbor este :
INCLUS
Statie emisie receptie este :
INCLUS
Echipamentul de navigație este :
NEINCLUS
Pentru zborul fara motor tractarea la mosor este :
NEINCLUS
Pentru zborul fara motor transportul la decolare este :
NEINCLUS

Echipamentul de protecție individuală

Casca de protectie este:
INCLUS
Combinezonul este :
NEINCLUS
Manușile sunt:
NEINCLUS

Greutate admisă cursant

Greutate minim admisa :
50 kg
Greutate maxim admisă :
100 kg

Condiții de anulare curs de zbor

Anularea gratuită, inainte de prestarea serviciului, în termen de :
72 ore
Cursul acesta m-a facut sa ma apuc de zbor. Extraordinara scoala de zbor si super instructor! Recomand!
Scrie un comentariu