Distribuie acest produs

Zbor cu parapanta in tandem Brasov / Comarnic

Parapanta, Zbor fara motor, Adrenalina ++, Brașov, Altitudine decolare: 1200metri ASL, Transport pe cablu: 15minute, Neinclus, Cost suplimentar transport: 20Lei, Greutate minima pasager: 30Kg, Greutate maxima pasager: 110Kg, Durata zbor: 10min, Diferența de nivel: 400 m, Zbor simultan: 3 pers., Anularea gratuită, inainte de prestarea serviciului, în termen de: 72 ore


P R O M O T I E !!!

Ia ACUM un voucher !!!

Experienta de neuitat !

G A R A N T A T !!!

Vei constata ca sunt prea sarace cuvintele sa poti exprima sentimentul zborului.

Vei ramane cu o amintire de neuitat, materializata si printr-un filmulet pe care ti-l oferim cadou.

170  LEI
​Te rugam sa specifici cand vrei sa zbori
​Te rugam sa specifici daca doresti filmarea zborului.​
HIGHFLYERS S.R.L.
14 Zile
001
Profita de Reducerea de Grup / cantitate:
Cantitate 4+
Pret 165  LEI
  • Pinterest
  • Distribuie acest produs  

Acum, visul omului de a zbura a devenit realitate.

Poți ajunge acolo unde numai vulturii cutează zburând alături de noi, în tandem.

Piloți cu experiența de peste 20 de ani te așteaptă sa fii pasager.

REZERVA ACUM !!!

Sa fii pasager nu necesita o pregătire speciala, fiind de ajuns o scurta instruire la locul de decolare. După o ușoara alergare tot ce-ți rămâne de făcut este sa te bucuri de plăcerea zborului, indiferent de vârsta. Singura limitare este ca pasagerul sa cântărească mai putin de 110 kg.

Decolare%20Nik.jpg?1497381185941

Unde ? Sunt mai multe locuri de decolare, fiecare cu o frumusețe aparte: Vârful Plesuva - Comarnic, Vârful Sorica - Azuga, Vârful Bunloc - Brașov, Vârful Postăvaru - Poiana Brașov, alegerea uneia din aceste locații fiind condiționata de prognoza meteo. Zborul cu parapanta este strâns legat de condiția meteo, cel mai important factor fiind direcția și intensitatea vântului, dar nu numai. De aceea, pentru ca siguranța este pe primul plan, ne rezervam în orice moment dreptul de a reprograma sau de a anula programarea de zbor, fără a fi responsabili de costurile adiționale de transport / cazare, etc..

Cât durează ? Durata zborului poate fi cuprinsa intre 10 min și 30 min, optional mai mare funcție de condiția meteo. Timpul total necesar este de aproximativ 60 min (inclus urcarea și pregătirea zborului).

Pentru a-ți aminti cu plăcere trăirile intense din timpul zborului, dar și pentru că limba romana ți se va părea prea săracă sa le poți descrie, întregul zbor va fi video înregistrat cu o camera profesionala cu doua obiective, care va surprinde atât pasagerul și pilotul, cât și minunatele peisaje întâlnite (calitate HD), toate transpuse pe un suport adecvat (stick de memorie sau CD/DVD).

Anularea este gratuită, inainte de prestarea serviciului cu minim 72 ore.

Greutate minima pasager :
30Kg
Greutate maxima pasager :
110Kg

Detalii oferta zbor nemotorizat

Aparat zbor nemotorizat :
Parapanta
Categorie Zbor :
Zbor fara motor
Tip de zbor nemotorizat :
Adrenalina ++

Detalii decolare

Zona de zbor (judet) :
Brașov
Altitudine decolare :
1200metri ASL

Transport pana la locul de decolare

Transport pe cablu :
15minute
Cost transport :
Neinclus
Cost suplimentar transport :
20Lei

Detalii zbor

Durata zbor :
10min

Detalii aterizare

Diferența de nivel :
400 m

Alte Facilități / Opțiuni Disponibile la Cerere

Zbor simultan :
3 pers.

Conditii de anulare zbor tandem / dublă comandă

Anularea gratuită, inainte de prestarea serviciului, în termen de :
72 ore
ZBOR
Prima dată m-am întâlnit cu lumea zburătorilor cu parapanta şi deltaplanul în urmă cu foarte mulţi ani. Lucram la Radio 21 şi la emisiunea de tineret pe care o realizam l-am avut invitat pe Miki Barac, tatăl unuia dintre colegii mei. Timp de o oră, le-a vorbit acultătorilor despre zborul liber, despre senzaţiile trăite sus, despre ce înseamnă această pasiune pentru el. Eram atât de fascinată încât uitam să pun întrebări şi eram atenţionată în căşti că e cazul să revin cu picioarele pe pământ. Ce mi-a rămas în minte de atunci, şi nu voi uita niciodată, era modul în care Miki ne povestea despre cum reacţionează păsările când se întâlnesc cu zburătorii, care sunt nişte „păsări” mai mari, pe care le respectă şi cu care împart cu generozitate cerul. Şi senzaţia de libertate pe care o ai când eşti sus. Libertatea aceea de la începuturile noastre. M-am gândit mult timp la emisiunea aceea. Nici nu puteam să-mi imaginez cum o fi să zbori liber, aşa, agăţat de o bucată de pânză şi ţinut în nişte fire ce păreau incredibil de fragile.
Chiar dacă oraşul e mic, au trecut câţiva ani până l-am reîntâlnit pe Mike, care m-a chemat să zbor cu el în tandem. Nu ştiu de ce, ce am făcut în tot acest timp, de ce nu m-am dus atunci când m-a chemat, dar am aşteptat 10 ani până când să ajung să experimentez această senzaţie. Zece ani în care tot visam că zbor.
Şi pentru că este un sport al răbdării, acum 6 ani, în ziua în care m-am decis că e cazul să las deoparte fricile şi să îmi împlinesc visul, am aşteptat câteva ore bune să vină vântul prielnic. Care m-a tratat cu mare ignoranţă, iar eu am mers acasă tare dezamăgită.
A doua zi, însă, aveam să experimentez cea mai intensă senzaţie trăită vreodată. Da, ştiu, veţi zice că sunt altele mai intense pe pâmânt, dar vă garantez că nimic nu se compară cu zborul.
Te simţi atât de liber, atât de liniştit, simţi că totul e aşa cum trebuie să fie, eşti fericit, ai senzaţia că imediat îţi vor creşte aripi şi vei începe să planezi şi tu deasupra pădurii. Iar când aterizezi, simţi că pluteşti, că nimic nu te poate atinge, că indiferent cât de multe obstacole îţi vor sta în cale, sigur le vei trece. Am mers acasă şi am plâns de bucurie iar apoi, câteva nopţi la rând visam că zbor. Cuvintele sunt prea puţine să descriu senzaţia, le-am căutat cu înfrigurare, dar doar atât am reuşit.
Şi în lumea lor, a zburătorilor, am întâlnit oameni speciali, deosebiţi. Am întâlnit oameni de la care am învăţat să privesc mai des spre cer, care mi-au atins sufletul şi mi-au şters lacrimile, care m-au ajutat atunci când mă aşteptam mai puţin. E o comunitate absolut deosebită, în care nu-şi găseşte locul chiar oricine. În toţi aceşti ani am întâlnit şi oameni care au plecat să zboare sus, mai sus decât păsările sau oameni care au reînceput să zboare după 20 ani şi doar atunci s-au simţit împliniţi.
Am câteva ore de zbor la activ, am văzut păsările zburând alături de noi, am trăit emoţia aterizării în grabă din cauza apropierii ploii, mi-a fost rău la ultimul zbor (toamna trecută) şi abia a doua zi aveam să aflu că eram bolnavă şi am şi ajuns la spital, privindu-mi prietenii zburători de pe geamul salonului.
Ce vreau eu să vă spun, este că măcar o dată în viaţă să încercaţi această senzaţie. Să lăsaţi deoparte fricile, să vă bucuraţi! Sunt convinsă că, după această experienţă, veţi sta mereu cu ochii pe cer şi veţi avea în suflet permanent dorinţa de a vă desprinde de pământ. Iar prietenilor mei, zburătorii, vreau să le mulţumesc pentru că există.
SUUUUUUPEEEEEERRR Experienta !!!
Scrie un comentariu